Dinàmiques de creixement econòmic a llarg termini: una innovació educativa fonamentada en l’aprenentatge basat en projectes - Gregori Galofré-Vilà (Revista d'Innovació i Recerca en Educació)
INTRODUCCIÓ. Aquest article presenta un ensenyament pràctic docent (EPD) d’aprenentatge basat en projectes (ABP) com una estratègia efectiva per promoure l’aplicació del coneixement i desenvolupar competències pràctiques en els estudiants.