Функції нехудожніх компонентів у прозі французького модернізму (на матеріалі творів А. Жіда) - Tetiana Dynnichenko (Lìteraturnij Proces: Metodologìâ, Ìmena, Tendencìï)
Розвідка присвячена нехудожнім компонентам у прозі французького модернізму, які розглядаються як форма інтертекстуальності. Йдеться про роль і значення нехудожніх компонентів як засобу інтелектуалізації твору та їх функції у модерністських текстах (асоціативно-образну, діалогічну, пародійну тощо). Дослідження здійснене на матеріалі творів А. Жіда «Пасторальна симфонія», «Фальшивомонетники», «Підвалини Ватикану».