Сучасні підходи до діагностики, лікування та профілактики післяпологових кровотеч (огляд літератури) - O.V. Golyanovskiy; R.M. Vorona; I.M. Holenia; D.S. Fedorenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Післяпологові кровотечі (ППК) залишаються однією з основних причин материнської захворюваності та смертності в усьому світі, незважаючи на прогрес медичної науки і впровадження нових методів діагностики і терапії геморагічних ускладнень під час вагітності, пологів і післяпологового періоду.