Цифрове мистецтво як інструмент сучасної пропаганди у системі масових комунікацій - Наталія Бєлоусова; Злата Ціось (Acta de Historia & Politica: Saeculum XXI)
У сучасному світі все більше зростає роль Інтернету як чинника, що сприяє неконтрольованому потоку пропаганди. Стрімкий розвиток інформаційно-комунікаційних технологій ускладнює цей процес, оскільки сприяє поширенню інформації у реальному часі для мільйонів користувачів. Інтернет стає потужним інструментом формування суспільної думки, що дозволяє пропагандистським наративам швидко адаптуватися до різних аудиторій.