USTAWA JULIJSKA O PRZEMOCY PRYWATNEJ. 7 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Elżbieta Loska (Zeszyty Prawnicze)
USTAWA JULIJSKA O PRZEMOCY PRYWATNEJ. 7 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ