Видавництва дитячої книги в україні: новітні видавничі технології - M. Yefimova (теорія та практика дизайну)
У статті проаналізовано українські видавництва дитячої книги в аспекті застосування матеріалів, засобів створення та впровадження нових видавничих технологій. Досліджено появу та перспективу розвитку електронних та інтерактивних книг для дітей в Україні.