ÜRGÜP'TE KÜTÜPHANE İSTASYONLARI - Erdoğan Pamuk (Türk Kütüphaneciliği)
Haber-Yorum niteliği taşıyan bu yazı; Ürgüp'te kurulan 14 kütüphane istasyonunu anlatmakta, meslektaşlarımızın yaygın kütüphane hizmeti anlayışına yeni boyutlar kazandırmayı amaçlamaktadır,