МУЗИЧНА КІНОКОМЕДІЯ «ІНТРИГАН» ЯК ПЕРЕЛОМНИЙ МОМЕНТ У ДОЛІ УКРАЇНСЬКОГО РЕЖИСЕРА ТЕАТРУ І КІНО Я. І. УРІНОВА - Олександр Вікторович Безручко (Культура і мистецтво у сучасному світі)
У статті досліджено життєвий і творчий шлях українського театрального актора, режисера театру і кіно, сценариста, заслуженого артиста Киргизької РСР, заслуженого діяча мистецтв Бурятської АРСР Якова Ісааковича Урінова та вплив на його подальшу долю музичної кінокомедії «Інтриган».