Шляхи формування раціональної організаційної структури авіаційної частини - Малюга В.Г.; Крижанівський І.М. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті розглянуті шляхи формування раціональної організаційної структури авіаційної частини Повітряних Сил Збройних Сил України з урахуванням основних тенденцій ведення збройної боротьби у по- вітрі. На підставі аналізу організаційних структур частин військово-повітряних сил провідних країн світу сформульовані вихідні дані для розробки раціональної структури авіаційної частини Повітряних Сил Збройних Сил України та визначені основні напрямки розвитку організаційних структур військових частин авіації.