Simpozij Obdobja 41 - Ina Poteko (Slovenščina 2.0: Empirične, aplikativne in interdisciplinarne raziskave)
Poročilo o 41. simpoziju Obdobja, ki sta ga med 16. in 18. novembrom 2022 organizirala Center za slovenščino kot drugi in tuji jezik (CSDTJ) in Oddelek za slovenistiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani pod naslovom Na stičišču svetov: slovenščina kot drugi in tuji jezik.