Джерела стійкості проти збудника бурої іржі та їх використання у процесі створення сортів пшениці м’якої - Г. М. Ковалишина; Ю. М. Дмитренко (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Серед описаних у фаховій літературі ідентифікованих генів стійкості проти збудника бурої іржі виділити чужорідні, інтрогресовані у вид Triticum aestivum L. джерела, встановити їх походження та перспективи використання в селекційній практиці.