Bokecension: Ämnesintegrerad undervisning inom professionsutbildningar - Karin Persson (Högre Utbildning)
"Problembaserat lärande (PBL)? Teambaserat lärande (TBL)? Casemetodik? Projektbaserad undervisning (PBU)? Har du svårt att skilja mellan dessa pedagogiska metoder och hur de praktiseras? Då kan du ha hjälp av den här boken." Läs hela Karin Perssons recension av boken här.