A bűnügyi helyszín kognitív kriminalisztikai szakértői elemzése az iskolai lövöldözések problémaorientált rendőrségi megközelítésének elősegítésére - Miklós Angyal (Belügyi Szemle)
A szerző egy magyarországi egyetemen nemrégiben történt, nagy nyilvánosságot kapott lövöldözés kapcsán a szisztematikus helyszínelésre összpontosítva rávilágít a problémaorientált rendőri munka előnyeire.