Gyermekvédelem a rendőrségen - Balázsné Pápai; Attila Pásztor (Belügyi Szemle)
A szerzők áttekintést adnak a gyermekvédelmi törvények végrehajtásának nehézségeiről a magyarországi rendőri tevékenységben.