De portretten van Hermanus Drost en zijn vrouw - G. Kamphuis (The Rijksmuseum Bulletin)
Blz. 25, afb. 1. Dit portret van een hoofdofficier van de Amsterdamse Burgerwacht door Jan Ekels de Jonge, 1787, is, als bruikleen van het Koninklijk Oudheidkundig Genootschap tentoongesteld in zaal 109 van de afdeling Nederlandse Geschiedenis in het Rijksmuseum, Amsterdam.