Holčapek, Tomáš – Šustek, Petr – Šolc, Martin – Široká, Lucie. Právní nástroje podpory inovací v medicíně - Michal Koščík (Acta Universitatis Carolinae. Iuridica)
Book review on Holčapek, Tomáš – Šustek, Petr – Šolc, Martin – Široká, Lucie. Právní nástroje podpory inovací v medicíně. Právní monografie. Praha: Wolters Kluwer ČR, 2024, 100 s. ISBN 978-80-286-0003-7