Комунікативна толерантність vs комунікативна інтолерантність як генеративна проблема - Георгій Калмиков; Стефанія Доброскок; Діана Чижма; Ірина Ендеберя; Оксана Кихтюк (Психолінгвістика)
Вступ. У статті з позицій постулатів і положень психолінгвістики обговорюються результати оцінки сучасних досліджень, присвячених комунікативній толерантності (КТ) та комунікативній інтолерантності (КІ) представників соціономічних професій.