Проблемні питання виявлення та притягнення до відповідальності осіб призивного віку: адміністративно-правовий аспект - S. V. Adamchuk; A. V. Tsaruk; R. O. Baidych (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Ситуація, що нині в Україні склалася стосовно мобілізації, потребує додаткового нормативно-правового регулювання у зв’язку із існуванням прогалин у процесі співпраці між представниками правоохоронних структур, зокрема такими як Державна прикордонна служба України, та територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки (далі – ТЦК та СП).