سیاست خارجی ایران در دولت حسن روحانی: نقدی بر کتاب سیاست خارجی ایران بعد از توافق هسته‌ای: سیاست‌های عادی‌سازان و سنت‌گرایان - علی باقری دولت ابادی; مالک آوریده (پژوهش‌نامۀ انتقادی متون و برنامه‌های علوم انسانی)
هدف پژوهش حاضر نقد یکی از جدیدترین آثار نگاشته‌شده ‌دربارۀ سیاست خارجی ایران نوشتۀ فرهاد رضایی است. سؤالات پژوهش حاضر ‌عبارت‌اند از: آیا نویسندۀ کتاب توانسته است به‎شیوه‌‌ای علمی موضوع موردپژوهش را بررسی نماید؟ داده‌های استفاده‌شده تا چه حد واجد خصوصیت روایی و نتایج گرفته‌شده از پژوهش تا چه میزان از پایایی لازم برخوردار هستند؟ این اثر تا چه حد از کارآمدی لازم برای رفع ابهامات و پرسش‌های موجود در ذهن مخاطبان ایرانی و خارجی برخوردار است؟ برای پاسخ به ‌سؤالات فوق، ابتدا ایدۀ اصلی نویسنده در فصول مختلف کتاب بیان و نقد شده است. سپس، در دو بخش مجزا کتاب موردنقد محتوایی و شکلی قرار گرفته است که هرکدام دربرگیرندۀ زیرعنوان نقاط قوت و ضعف کتاب است. درپایان نیز ارزیابی کلی نویسندگان از کتاب بیان شده است. روش مورداستفاده توصیفی ‌ـ تحلیلی بوده و داده‌های لازم به‌شیوۀ کتاب‌خانه‌‌ای گردآوری گردیده است.