Univers borgià. Aproximacions històriques, culturals i artístiques als Borja - Purificació Mascarell (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Presentació del monogràfic "Univers borgià. Aproximacions històriques, culturals i artístiques als Borja"