Ефективність гістероскопії в діагностиці хронічного ендометриту - A.D. Haiduk; T.G. Romanenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити діагностичну цінність гістероско пічного дослідження порожнини матки для оцінки стану ендометрію в жінок із невдалими спробами допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) в анамнезі на тлі хронічного ендометриту (ХЕ).