Гострі респіраторні вірусні інфекції та грип у дітей: до, під час, після пандемії COVID-19 - N.V. Banadyha; I.O. Rogalskyy (Сучасна педіатрія: Україна)
Група гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) - одна з чисельних і провідних інфекційних вірусних захворювань, що можуть виникати в будь-яку пору року, повторюватися, мати тяжкий перебіг і навіть летальний.