Порівняльний аналіз гарячого зворотного видавлювання порожнистих виробів із заготовок круглої і квадратної форми - Volodymyr Kaliuzhnyi; Stanislav Sytnyk; Volodymyr Levchenko (Mechanics and Advanced Technologies)
Проблематика.. Сучасне виробництво порожнистих виробів гарячим зворотним видавлюванням ставить задачі зменшення енергозатрат та зниження витрат металу на виготовлення таких виробів. Такі задачі можна вирішити шляхом застосування для видавлювання заготовок квадратної форми.