Девід Бентлі Харт, Усе сповнене богів: таємниці розуму і життя - Denys Kondyuk (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
Рецензія на книгу All Things Are Full of Gods: The Mysteries of Mind and Life. By David Bentely Hart: Yale University Press, 2024, 511p.; ISBN 9780300254723 (hardcover); 32.50 USD.