Az orosz rendőrség átalakulása az ezredforduló után – néhány szempont a folyamattal összefüggő vitához - Gáborné Szűcs (Belügyi Szemle)
A szerző az orosz rendőrség átalakulási folyamatával foglalkozik. Cikkében arra törekszik, hogy feldolgozza a témával kapcsolatos hazai, külföldi és internetes szakirodalmat, majd mindezekből következtetéseket vonjon le.