Формування механізму управління результатами діяльності торговельного підприємства - Ольга Валеріївна Побережець (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
У статті розглядаються питання, щодо формування механізму управління  результатами діяльності торговельного підприємства. Досліджено структура управління результатами діяльності торговельного підприємства з використанням сегментної складової. Сформовано механізм управління результатами діяльності торговельного підприємства. Визначені основні задачі системи управління результатами діяльності торговельного підприємства. В залежності від структури результатів діяльності торговельного підприємства запропоновано систему цільових показників, за допомогою яких можливо максимізувати ефективність системи управління результатами діяльності торговельного підприємства в рамках відповідного механізму управління.