Kako komunicirati s korisnicima - Sanja Bunić; Kristina Krpan (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada ukazati na važnost sudjelovanja knjižničarskih tehničara u kontinuiranom neformalnom obrazovanju knjižničara u području komunikacijskih vještina.