Ressenya del llibre: Ginesta, Montse (2023). L’aventura de recollir aquelles velles i extraordinàries cançons - Rut Nolla Bertran (Ítaca)
Ressenya del llibre: Ginesta, Montse (2023). L’aventura de recollir aquelles velles i extraordinàries cançons. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat. 232 p. ISBN 978-84-9191-285-9.