ОЦІНКА ВАРТОСТІ БАНКУ В УКРАЇНІ: ОСНОВНІ ПІДХОДИ ТА МОЖЛИВІСТЬ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ - Н. С. Яременко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Проаналізовано традиційні підходи та сучасні методи оцінки вартості банку з точки зору можливості їх застосування в соціально-економічних умовах України в цілому і банківській системі зокрема. Обґрунтовано неадекватність використання існуючих методів і моделей без їх попередньої модифікації.