Ландшафт - простір задуму - E. Dumbur (теорія та практика дизайну)
Розглянуто питання методології навчання ландшафтного проектування з використанням інтерактивних технологій та питання гармонізації міського середовища, що виникають в ході суперечливого процесу урбанізації.