Ressenya a Antonio Cortijo & Vicent Martines (eds.): Multilingual Joan Roís de Corella. The Relevance of a Fifteenth-Century Classic of the Crown of Aragon / Joan Roís de Corella multilingüe. La importància d’un clàssic de la Corona d’Aragó del segle XV. Santa Bárbara, Publications of eHumanista, 2013, 220 pp. ISBN: 78-607-95570-9-6 - Joan Vicent Fuertes Zapata (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Antonio Cortijo & Vicent Martines (eds.): Multilingual Joan Roís de Corella. The Relevance of a Fifteenth-Century Classic of the Crown of Aragon / Joan Roís de Corella multilingüe. La importància d’un clàssic de la Corona d’Aragó del segle XV. Santa Bárbara, Publications of eHumanista, 2013, 220 pp. ISBN: 78-607-95570-9-6