Andmepõhine vaade tärkavale eesti kirjakogukonnale 1800–1940. Rahvusbibliograafia, andmete rikastamine ja rahvakoolid - Peeter Tinits (Keel ja Kirjandus)
A data-intensive view on the emerging Estonian written language community, 1800-1940: National bibliography, data enrichment, and public schools