Варіативність основних антропометричних показників у дітей віком 12-59 місяців із різною частотою гострих респіраторних інфекцій в анамнезі - Yu.V. Marushko; O.M. Voloshin; I.I. Savchenko; L.M. Osychniuk (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - визначити стан взаємозалежності між частотою епізодів гострих респіраторних інфекцій (ГРІ) у дітей віком 12-59 місяців й основними показниками їхнього фізичного розвитку.