Шляхи реалізації перспективної моделі фахівця морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України в умовах переходу на стандарти НАТО - В.С. Афанасенко; В.І. Пасічник (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Розкрито актуальність реалізації перспективної моделі фахівця морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України в умовах переходу на стандарти НАТО, наведено результати теоретичних і емпіричних досліджень щодо виявлення основних соціально-психологічних чинників, які визначають успішність процесу професійного становлення зазначеного фахівця та на їх основі обґрунтовано шляхи реалізації перспективної моделі цього фахівця.