Recenzja: Peter Mosný: Podkarpatská Rus. Nerealizovaná autonómia. Slovák Academie Press. Bratislava 2001, ss. 216 - Józef Ciągwa (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Peter Mosný: Podkarpatská Rus. Nerealizovaná autonómia. Slovák Academie Press. Bratislava 2001, ss. 216