Decoding - et greb til at synliggøre undervisernes tavse viden - Simone Brendstrup; Bente Kristiansen (Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift)
Universitetsundervisning handler om både faglig viden og akademiske kompetencer, fx akademisk skrivning. Skrivning kan imidlertid være vanskelig at undervise i. Underviserne har selv skrivekompetencerne, men væsentlige detaljer om, hvordan de gør, er ofte tavs viden.