Перешкодозахищена радіолінія передачі даних для систем дистанційного керування озброєнням - Леонов І.Г.; Рафальський Ю.І.; Присяжний А.Є.; Леушин С.Г. (Системи озброєння і військова техніка)
У статті проаналізована можливість використання сучасних технологій передачі даних в основі яких покладено комбінацію багаточастотних та кодованих за часом сигналів з метою їх використання в системах дистанційного керування озброєнням для вирішення питання перешкодозахищеності радіолінії передачі даних від активних перешкод станцій радіоелектронної боротьби та постановників перешкод разової дії. Показана можливість зменшення впливу перешкод при використанні багаточастотних сигналів при раціональному виборі їх параметрів.