Doświadczenia superwizyjne początkujących psychoterapeutów - Natalia Dudek; Karolina Małek (Horyzonty Wychowania)
CEL NAUKOWY: Celem badania było poznanie doświadczeń superwizji pracy psychoterapeutycznej przez początkujących psychoterapeutów różnych modalności z perspektywy retrospekcyjnej.