Hva vet du egentlig om eldre samer? - Bjørn Kvaal (Tidsskrift for Omsorgsforskning)
Ute på fjorden haler de inn fersk torsk, før den tilberedes hjemme på bo- og servicesenteret. Blir det i tillegg servert multebærsuppe, er som regel dagen full av gamle minner og gode smaker.