Адміністративна діяльність Служби безпеки України як основа забезпечення критичної інфраструктури - I. I. Osypchuk (Law and Safety)
Досліджено адміністративну діяльність Служби безпеки України, розкрито особливості такої діяльності як основи для забезпечення критичної інфраструктури України. Враховуючи розвиток і трансформації адміністративно-правового понятійного апарату, а також вироблення й запровадження нових підходів до охорони безпеки держави, зосереджено увагу на розгляді сучасних тенденцій тлумачення сутності адміністративної діяльності, вивченні виникнення та застосування поняття «критична інфраструктура» і розкритті особливостей адміністративної діяльності Служби безпеки України, спрямованих на забезпечення охорони критичної інфраструктури України.