ANKOS 4. Personel Değişim Programı Deneyimi: İzmir’in Güzel Kütüphaneleri - Neslihan Aka (Türk Kütüphaneciliği)
Makalede Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu’nun (ANKOS) hizmetlerinden olan ve ilki 2012 yılında başlayan ANKOS Personel Değişim Programından bahsedilmekte, İzmir’deki ANKOS 4. Personel Değişim Programı'ndaki izlenimler paylaşılmaktadır.