Характерні ознаки виховної роботи з учнівською молоддю за місцем проживання на півдні України у II половині XX століття - Alona Halysheva (Педагогічний дискурс)
У статті автором здійснено аналіз поняття виховної роботи з учнівською молоддю за місцем проживання згідно конкретного історичного періоду. Автор надає результати досліджень провідних вчених та педагогів, щодо вивчення цього питання. Засновуючись на дослідженнях вчених, автор надає детальний огляд найхарактерніших ознак виховної роботи з учнівською молоддю за місцем проживання на півдні України у II половині XX століття. У статті автор розкриває основні напрями організації дозвілля дітей та підлітків. Стаття вказує на актуальність та важливість проблеми. Надані факти підтверджують необхідність включення учнівської молоді до позашкільної діяльності у їх вільний час, необхідного для їх самоосвіти та самовизначення.