ЧИ ПОТРІБНА БУЛА КОНСТИТУЦІЙНА ДЕМОКРАТІЯ ДЛЯ СТАНОВЛЕННЯ СОЦІАЛЬНО ЗОРІЄНТОВАНОЇ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ В УКРАЇНІ У 1994—2004 РОКАХ? (критичні роздуми з приводу однієї статті) - В.М. КАМПО (Економіка та право)
У полемічній статті автор обґрунтовує взаємозв’язок між конституційною де мократією та становленням соціально зорієнтованої ринкової економіки в Україні у період президентства Л. Кучми (1994—2004). Започаткована дискусія у цій статті відбувається навколо оцінки публікації «Сага про українські реформи» політичного діяча та економіста П. Гайдуцького, яка присвячена соціально-економічним результатам керівництва країною другого Президента України та робить окремі політичні припущення, що не підтверджуються практикою.