La relació entre competència (oral activa) i ús (públic) : un model matemàtic - Francesc Jesús Hernàndez i Dobon (Treballs de Sociolingüística Catalana)
Aquest article presenta un model matemàtic que relaciona competència (oral activa) i ús (públic), i el contrasta amb les enquestes sociolingüístiques realitzades a la Comunitat Valenciana. Paraules clau: competències lingüístiques, usos lingüístics.