بررسي فراواني انواع جهش هاي ژن بتاگلوبين در ناقلان بتاتالاسمي مراجعه کننده به شبکه هاي بهداشتي درماني پاکدشت و ورامين - Hossein Hatami; Sedighe Rastegar; Soheila Khodakarim; Fereydoon Faghani; Akram Nejatbakhsh; Ebrahim Babaii (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: تالاسمي يک بيماري ژنتيکي است که وراثت آن از نوع اتوزومال مغلوب است و داراي شيوع زيادي در کشور ما مي‌باشد. اين پژوهش با هدف شناسايي انواع جهش‌هاي بتاتالاسمي طراحي شده ‌است.