Форми судового контролю законності прийнятих рішень слідчими суддями, які не підлягають оскарженню - O. O. Vitushynska (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті розглядаються питання встановлення форм судового контролю законності прийнятих рішень слідчими суддями, які не підлягають оскарженню.