Шлюбний договір в Україні: переваги та недоліки - Y. V. Fliazhnikova (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Ця стаття присвячена розгляду окремих позицій щодо переваг та недоліків укладення шлюбного договору в Україні. Розглядається актуальність дослідження шлюбного договору в Україні, яка пояснюється тим, що з розвитком економіки, соціальних норм та інститутів у сучасному суспільстві все більше людей укладають шлюбні договори.