МЕТОДОЛОГІЧНЕ ПІДҐРУНТЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ЕКОНОМІКИ - O.V. Polovyan (Економіка та право)
Визначено ключові розбіжності між дослідницькими програмами ресурсної економіки, економіки навколишнього середовища й екологічної економіки, Наведено методологічні підстави, основні завдання та напрями дослідження екологічної економіки.