Egy postarablás tetteseinek felderítése - Gellért Jámbor (Belügyi Szemle)
A szerző összehasonlító elemzést nyújt az 1950-es és 70-es évek három nagy horderejű rablása során végzett nyomozati erőfeszítésekről.