Przyczynek do studiów nad obecności problematyki konfederacji Marka Borkowica w Statutach Kazimierza Wielkiego - Kamil Kosztowny (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Przyczynek do studiów nad obecności problematyki konfederacji Marka Borkowica w Statutach Kazimierza Wielkiego